Spartathlon 2016: s iThinkBeer na prsou









Pozvánku jsem kvůli splněnému A limitu čekal, ale do poslední chvíle nikdo neví. Jenom samotná možnost postavit se na start Spartathlonu a hřát se tam chvilku mezi těmi nejlepšími běžci je životní zážitek a velký úspěch ... Vážím si toho a výjimečně budu trochu patetický.

Potřebuji si utřídit pár myšlenek:

Třeba to, že na Spartathlonu budu poprvé v životě reprezentovat ...

... hrdě a veřejně náš spolek iThinkBeer.com

Byli to právě přátelé z iTB, kdo mě do Athén poslali už v prosinci tím, že se mi složili na startovné.

Díky našemu běžeckému obrozenecko-pivnímu spolku jsem tedy jakýsi klubový "vyslanec", se závazky a odpovědností ...

... ale přece se z toho nepo*eru, to by ani nebylo reprezentativní.

Pilně a konzistentně se už 5 měsíců připravuji, dělám co můžu, mí "věřitelé" mohou sami posoudit, zda beru přípravu odpovědně.

Jsem na dobré cestě, ale doba je nejistá a 6 měsíců uteče jako voda ...

Závěrem:

Přátelé z iTB, už teď mě hřeje pocit, jak si 30. září večer otevřete vychlazenou dvanáctku a mrknete se na internet, jestli jsem už v Korintu ...

... a třeba si na mě vzpomenete i první říjnovou sobotu ráno, až vstanete; schválně jak daleko je t-bird od Sparty, jestli pak přes noc v horách nevyhořel :-)

Příští týden to zapijeme, a ať už bude moje mise úspěšná či nikoliv, tak hlavní pitka je plánovaná na říjen!

Díky moc vám všem

t-bird
reprezentant iThinkBeer.com


PS: bohužel pořadatelé letos přijali rekordní množství přihlášek a loterie nemohla dopadnout příznivě pro všechny, takže nebudeme reprezentovat náš iTB spolek ve dvou ... :-(


21 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. díky, já teď taky. Je to daleko, nervozita teprve přijde :-) tb

      Vymazat
  2. :) O "ostatni" z vlastiovedne-pivniho spolku, co je nevylosovali nemej zadny strach, ani falesne vycitky! :)
    Hezky si to uzij.. Vsak "my" si uzijeme neco jineho.. o to nemusis mit strach:).
    Vsemu zdar! Ultra zvlast! 12:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemám strach ani nemám obavu :) Bez pochyby si vybereš nějakou ještě vypečenější ultra-lahůdku. Mrzí mě, že to mohl být náš běžecký mejdan, ale je to loterie, nedá se nic dělat. Třeba Ti to má vyjít příští rok.

      Znovu musím připomenout, že jsi mi Spartathlon předpovídal v Úvalech na křižovatce. Dokonce to bylo ještě dřív, než jsem něco zaběhl - navíc jsem tehdy ani nevěděl, co je to Spartathlon. Nechápu, jakým algoritmem jsi na to přišel. Šílené ... :)
      tb

      Vymazat
    2. :) .. zivot je loterie:). Je potreba ty tahy videt jako velmi promyslene a vnimat je pozitivne. To, ze nebudu (letos) na Spartathlonu znamena, ze bezecti bohove stejne jako ja :) ... chteji, abych byl letos nekde jinde...:)
      Jinak se mym predpovedim da celkem verit, kdyby nic, tak mam na to doktorat:). MSF! A jeste jednou blahopreju, uzivej, zaslouzis si to! 12:)

      Vymazat
  3. jo! bude mejdan! zas ti něco namluvím v noci do batohu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no jasně, když dávají lišky na Spartathlonu dobrou noc ... dík :) tb

      Vymazat
  4. Hele váženej pane, vždyť tam budete dva !!! Asi jsi přehlédl, že ten jeden, kterej ti v Kladně utekl je taky členem ITB.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tos mě vyděsil, nejdřív jsem se lekl, že k Patě poběží Sára ... Jo RB? ... tak určitě :-)

      Vymazat
  5. Emisare, já jen kvůli případným srdečním kolapsům doufám, že si Řek Zobra do září udělá něco s tím příšerným online zpravodajstvím, který víc nefungovalo, než fungovalo! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ... jako myslíš, aby si připlatili za rychlejší připojení? Já myslím, že tohle je docela dobrý, na Kladně se například počítají uběhnutá kolečka pomocí tužky a papíru :-)

      Vymazat
  6. Lepší jedno želízko v ohni, než žádné. Všichni věříme, že to dokážeš a budeme držet palce

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Těším se zítra k Sádlům, nezapomeň deníček ;)

      Vymazat
  7. Gratuluji ke šťastnému losu :) Já už teď po očku sleduju ty šílený dávky na Stravě, tak teď budu o to víc pozornější :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, snažím se :-) Stravu nepoužívám, akorát se mi tam automaticky nahrávají běhy z Garmina, asi ji budu muset občas zkontrolovat ... Ať Ti to letos pěkně běhá!

      Vymazat
  8. Tvůj přístup k přípravě je obdivuhodný - takže tvému úsilí 3 x zdar ! To, že Honzu nevylosovali, mě mrzí, ale u něj nemám obavy, že by si to nevynahradil nějak jinak :-)
    R.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 3x díky ! :-) Někdy je to na hraně, co ještě hlava, tělo, a další okolnosti dovolí ... V zimě je taková příprava kvůli virózám, zimě a tmě často nepříjemná, ale se štěstím se to dá zvládnout.

      Vymazat
  9. Mám obrovskou radost spolu s tebou. Držím palce ať to všechno vyjde.
    Mm

    OdpovědětVymazat
  10. Petře, chtěl jsem ti k účasti včera pogratulovat osobně. Nakonec to nevyšlo a tak přeju aspoň na dálku. Sleduju jak makáš a o tvůj reprezentační výkon vůbec nemám strach :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc díky Pepo, myslel jsem, že nám něco povíš o svém plaveckém reprezentování v daleké Sibiři. Tak příště ... Přiznám se, že to Tvé plavání v ledové vodě je pro mě zcela nepochopitelné a máš můj obrovský obdiv!

      Vymazat